Cautare

5870 de rezultate pentru "ghid de protectie in caz de cutremur" (3.88 secunde)
Vizita presedintelui Traian Basescu la Ministerul Administratiei si Internelor a durat aproximativ 30 de minute, timp in care s-a discutat despre reformarea Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au declarat, luni, surse din MAI.
Dupa ce timp de mai bine de o luna, Directia de Munca si Protectie Sociala Constanta ramasese fara sef, prin plecarea Danielei Dragomir la Oil Terminal, incepand de azi DMPS are, oficial, un nou director executiv.
Serviciile de asistenta sociala din cadrul primariilor gorjene vor fi controlate de inspectorii Directiei de Munca si Protectie Sociala.
Presedintele Traian Basescu sustine un Pact National pentru protectia sociala care sa fie insusit de toate partidele si de societatea civila. Seful statului afirma ca dezbaterile in jurul acestui proiect ar putea sa aiba loc in luna ianuarie.
Conducerea Consiliului Judetean (CJ) Gorj a angajat alta firma de paza pentru institutie, dar si pentru Scoala Populara de Arta, in locul politistilor comunitari.
Controalele realizate de inspectorii in munca au subtiat bugetele mai multor societati comerciale cu zeci de mii de lei Reprezentantii Inspectoratului Teritoarial de Munca Galati au derulat, in perioada 29 iunie-01 iulie, Campania nationala privind identificarea cazurilor de munca fara forme legale in activitatea desfasurata in domeniul constructiilor.
Deputatii europeni solicita Comisiei sa adopte norme de protectie pentru toate animalele, si nu numai pentru cele din fermele agricole. In acest scop, Parlamentul European a adoptat un raport prin care cere standarde mai stricte de protectie si bunastare a animalelor, potrivit siteului Euractiv.
Grupurile de producatori traditionali pot solicita protectie pe pietele UE abia de la 1 ianuarie 2008, si nu de la 1 ianuarie 2007 cum ar fi trebuit.
Romania si Bulgaria vor aplica sistemul european de protectie a produselor traditionale pana la 1 ianuarie 2008, iar celelalte state membre UE sunt obligate sa finalizeze procedurile pana la 31 martie 2007, portivit reprezentantilor Ministerului Agriculturii, citati de Mediafax.
Totul va incepe cu o conferinta de presa organizata la sediul OJPC Bihor, dupa care inspectorii OJPC vor oferi informare, consiliere, distribuire de materiale publicitare, primire de reclamatii in:
Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile a solicitat Ministerului Transporturilor fonduri in valoare de 10 milioane euro pentru consolidarea malurilor, din care 1 milion euro pentru anul 2007, iar 9 milioane euro pentru anul 2008, se precizeaza intr-un comunicat de presa al companiei.
Produsele traditionale inregistrate in judetul Galati se numara pe degete in timp ce denumirile de origine reprezinta o notiune inca necunoscuta pentru majoritatea producatorilor din agricultura si industria alimentara.
Pescuitul oricaror specii de pesti a fost interzis pe o perioada de 60 de zile in apele maritime interioare si in apele continentale si pentru 45 de zile pentru apele de frontiera, informeaza Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA).
Divizia Chevrolet a companiei General Motors a anuntat la începutul acestei saptamâni preturile pentru gama Aveo 2009 si a lansat pe piata nord-americana modelul hatchback revizuit, informeaza www.motorauthority.com.Preturile atât pentru sedan, cât si pentru hatchback încep de la 12.120 de dolari pentru nivelul de echipare LS, incluzând taxa de livrare la destinatie de 660 de dolari.
Divizia Chevrolet a companiei General Motors a anuntat la începutul acestei saptamâni preturile pentru gama Aveo 2009 si a lansat pe piata nord-americana modelul hatchback revizuit, informeaza www.motorauthority.com.Preturile atât pentru sedan, cât si pentru hatchback încep de la 12.120 de dolari pentru nivelul de echipare LS, incluzând taxa de livrare la destinatie de 660 de dolari.
Aceasta este actiunea pe care conducerea Garzii de Mediu doreste s-o organizeze la sfarsitul acestei luni pe platforma siderurgica, cu sprijinul administratiei Combinatului, la care vor fi invitati sa participle reprezentanti mass-media si ai organizatiilor de protectie a mediului.
Recentele disponibilizari anuntate de conducerea Alro, in urma carora aproape 500 de salariati ar putea ramane fara serviciu din august, au incins din nou spiritele la societate. Sindicalistii de la "Solidaritatea" au chemat saptamana trecuta conducerea Alro in instanta.
Producatorii a cinci alimente traditionale - carnatii de Plescoi, branza de burduf din zona Branului, virsliul din Hunedoara, pita de Pecica si salamul de Nadlag - vor incepe anul acesta intocmirea documentatiei pentru obtinerea protectiei europene de denumire geografica.
VINDECAREA SPIRITUALA A OBEZITATII Excesul de grasime indica faptul ca, inconstient, persoana afectata cauta si vrea sa se izoleze in comunicarea sa cu exteriorul, ori ca exista o emotie sau un sentiment prizonier, izolat in interiorul ei, pe care nu vrea sa-l vada.
Compania de solutii IT de securitate Trend Micro estimeaza pentru 2007 un avans al vânzarilor pe piata româneasca de 25-27% fata de 2006, iar pentru anul viitor estimeaza cresteri de circa 30%, comparativ cu anul în curs, a declarat Gabriela Mechea, director general la Gecad Net.„Ne asteptam ca la finalul acestui an vânzarile de solutii Trend Micro în România sa fie cu 25-27% mai mari decât în 2006.
google-analytics.com